Šola za kinološke vzgojitelje in inštruktorje

Prvi tovrstni visoko kakovostni program usposabljanja v Sloveniji, namenjen tistim, ki se želijo usposobiti za poklic kinološkega vzgojitelja in kasneje kinološkega inštruktorja ter, ki želijo, s svojim znanjem in delom, pomagati psom in ljudem pri ustvarjanju kvalitetnega sobivanja

Sanjski poklic za ljubitelje psov

POSTATI KINOLOŠKI VZGOJITELJ ali INŠTRUKTOR

Si predstavljaš, da se zjutraj zbudiš z mislijo, da je tvoj prvi službeni sestanek, srečanje s psom in njegovo družino v prečudoviti naravi, na svežem zraku, v sproščenem vzdušju? Zahvaljujoč tvoji pomoči bodo psi in njihovi skrbniki uspeli ustvariti posebno povezavo, ki jim bo pomagala odpraviti njihove težave in vzajemno osebnostno zrasti.

In čeprav se bo delavno okolje lahko menjalo boš v sebi nosil vedno en poseben občutek zadovoljstva, sreče in izpolnjenosti, ker boš v stiku s psi, s sabo. Je lahko še kaj lepšega od tega?

Ne le poklic, ampak spremenjen način življenja

Postati kinološki vzgojitelj ali inštruktor ni samo služba, ampak način življenja. Želimo si stika z naravo, torej s tistim pravim in globokim delom nas samih. Želimo razumeti življenje, imamo strast do bioloških sistemov, skupinske dinamike, komunikacije in subtilnih signalov, ki si jih živali med sabo pošiljajo pri sporazumevanju. Želimo se učiti od njih in ponesti to njihovo modrost s seboj, kamor koli gremo. Ko smo s psi, se počutimo kot doma in vse dobi svoj smisel. Na vse to ne gledamo iz vidika znanstvenika, ampak z ljubeznijo in zavestjo, da psi niso otroci, ampak misleča in čuteča bitja, z specifičnimi potrebami, potrebami, ki jih včasih želimo zadovoljiti še pred našimi. Okrog živali in ljudi želimo ustvariti tako okolje, ki jim bo pomagalo izraziti njihove potenciale, torej postati in se razviti v najboljšo različico sebe.

To je osnovna vizija, ki jo ima ustanoviteljica akademije, Sara Čotar, in ki želi, da se vtisne v srca Slovencev, tako skrbnikov psov kot tistih, ki se amatersko ali profesionalno ukvarjajo s kinologijo in ki s tem doprinašajo veliko vrednost naši skupnosti.

Na psa gledamo celostno. Naše tečajnike podučimo o vsem, kar morajo vedeti, da bo njihov štirinožni prijatelj najsrečnejši pes daleč naokrog. Srečen in zdrav pes je tudi bolj učljiv in prijetnejši pes.

Komu je program kinološkega vzgojitelja 1. stopnje namenjen?

Program 1. stopnje priskrbi udeležencu akademije osnovne veščine za vstop v svet novodobne kinologije in podlago za nadaljevanje šolanja v naslednjih dveh stopnjah kot vzgojitelj 2. stopnje in kinološki inštruktor za kognitivno-vedenjsko prevzgojo psov.

 Učencu nudi osnovna znanja za pravilno in korektno delo s psi,
za bolj efektivno komunikacijo, kar so nepogrešljivi elementi pri delu za:

 • kinologe in vse strokovnjake v sektorju, ki želijo začeti z novim pristopom in razširiti svoje znanje
 • odgovorne lastnike, ki želijo imeti poglobljen okvir znanja, s katerim bodo lahko pravilno živeli z novim družinskim članom
 • upravljavce in prostovoljce zavetišč, ki želijo podlago za lažje in kvalitetnejše opravljanje svojega dela
 • vzreditelje, ki želijo dvigniti raven njihove vzreje na višji nivo in doprinesti slovenski kinologiji
 • tekmovalce v kinoloških disciplinah, ki želijo pridobiti več znanja za boljše razumevanje psa, za učenje pravilnih komunikacijskih tehnik in lažje doseganje boljših rezultatov
 • dog sitterje, pasje sprehajalce, ki želijo imeti več kompetenc pri delu s strankami
 • veterinarje in veterinarske tehnike, ki si želijo izpopolniti svoje znanje o psih ter na lažji in bolj zavesten način opravljati svoje klinično delo
 • osebe, ki želijo biti kinološki vzgojitelji in delati v zavetiščih, psarnah, sodelovati s kinološkimi inštruktorji in vedenjskimi veterinarji ter pomagati lastnikom in njihovim psom pri vzgoji 

Program Akademije Mi2 je razdeljen na tri letnike:

1.   Kinološki vzgojitelj 1.stopnje (23. april 2022)

2.   Kinološki vzgojitelj 2.stopnje (september 2022)

3.   Kinološki inštruktor za kognitivno-vedenjsko prevzgojo psov (jesen 2023)

Aprila 2022 začenjamo prvič v Sloveniji s Kinološkim vzgojiteljem 1. stopnje. Program prve stopnje bo potekal v Grgarju (Nova Gorica) in bo sestavljen iz 5 modulov (vikendov), ki bodo potekali 1x mesečno. En modul bo sestavljen iz dveh dni, vsak dan po 8h, torej 16h na vikend in skupno 80 ur teorije in prakse za prvo stopnjo (1.letnik). Program bosta vodili Elisabetta Elianto in Sara Čotar. Predavanja bodo potekala v italijanščini, za prevod in powerpoint predstavitve v slovenskem jeziku bo poskrbljeno. 30. julija bo sledil praktični in teoretični del izpita, kjer bodo posamezniki s pozitivno oceno, prejeli naziv Kinološki vzgojitelj 1.stopnje in bodo lahko tako tudi napredovali v naslednji letnik.

Udeleženec programa 1.stopnje bo pridobil osnovna znanja o psih (evolucija in pasme, zgodovina kinologije, komunikacija, percepcija, razvoj mladička) in prva temeljna znanja za delo na umirjanju in samokontroli psa, osredotočenosti, mediaciji in repozicioniranju, različnih načinov igranja, pravilnem pristopu in stiku s psom, osnov upravljanja psa na povodcu in na svobodi, pravilni uporabi nagrad, opreme itd.

PROGRAM KINOLOŠKI VZGOJITELJ 1.STOPNJE

EKIPA PREDAVATELJEV

Akademija Mi2 sodeluje z domačimi in tujimi, kompetentnimi ter priznanimi strokovnjaki iz različnih področij, ki skupaj soustvarjajo bogat program šole, prinašajo najnovejša znanja iz dotičnih področij ter tako skrbijo za kvaliteto programa in uresničevanje poslanstva šole.

Sara Čotar
Sara Čotar
Ustanoviteljica Akademije Mi2, inštruktor za kognitivno-vedenjsko prevzgojo psov in ustanoviteljica pasje šole Mi2, DogCoach za pse in njihove družine z več kot 10 letnimi izkušnjami pri delu s psi.

V Slovenijo prinaša popolnoma nov pogled na šolanje, vzgojo in prevzgojo psov, kognitivno-zooantropološki pristop, ki ga lahko imenujemo tudi empatičen pristop.

Elisabetta Elianto
Elisabetta Eliantodr. vet.med
Specializirana za vedenje živali, strokovnjakinja homeotoksikologije in integrativnih terapij, predavateljica za AAA in AAT, kinološka inštruktorica in predavateljica na različnih kongresih, institucijah in fakultetah v Italiji.

www.elisabettaelianto.com

Anita Gomezel
Anita GomezelUniv.dipl socialna pedagoginja
Terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), učiteljica jasne komunikacije in temeljnega odpuščanja.

www.osebni-razvoj.si

Ajda Konjedic
Ajda Konjedicdr.vet.med
Veterinarka, CVA certificirana veterinarska akupunkturistka in strokovnjakinja za prehrano psov in manualne terapije

www.acusvet.com

Andreja Rusjan
Andreja Rusjandr. vet.med
Veterinarka, certificirana BICOM bioresonančna in Bachova terapevtka ter homeopatinja za živali ( IAVH certifikat).

GEAVET celostna obravnava živali

Vsebina programa

Vsebina Programa je interdisciplinarne narave in zajema najnovejša dognanja iz etologije, pedagogike, biologije, medosebnih motivacijskih sistemov, kognitivne nevroznanosti, funkcionalne neurologije, kognitivno-vedenjske terapije:

 • zgodovina kinologije
 • nov pristop – kognitivno zooantropološki pristop
 • pasme psov in motivacije
 • osnove kognicije (zaznavanje, koncentracija, spomin, učenje itd…),,
 • motivacijski sistemi pri psih (Roberto Marchesini)
 • potrebe psa
 • igra (različni tipi iger, igre vohanja, mentalne igre, HBG-HumanBodyGym, itd.)
 • omejitve behaviorizma
 • smiselnost oz. nesmiselnost teorije o dominanci ter sočutno vživljanje v psa in vodenje
 • verbalna, paraverbalna in neverbalna komunikacija s psom
 • jasna komunikacija med kinološkim vzgojiteljem in skrbnikom psa
 • zdrava prehrana psa
 • prva pomoč pri psu
 • manipulacije in masaža psa
 • primerna oprema in negativni učinki uporabe neprimerne opreme
 • centripetacija in centrifugacija
 • sprehod, vlečenje na povodcu, upravljanje psa na prostosti in odpoklic
 • čutila in zaznavanje
 • razvojna obdobja mladička
 • nagrajevanje psa
 • proksemika 
 • aplikacija pridobljenega znanja v praktičnih vajah s svojim oz. drugim psom

Kaj bo pridobil udeleženec programa

Udeleženec programa 1.stopnje:

 • bo pridobil najnovejša znanja iz vzgoje, socializacije in miselnih procesov psa
 • bo imel tekom celega programa neomejeno mentorsko podporo prek e-maila ter direktno podporo na samih modulih
 • bo prejel ključne vsebine programa v natisnjeni ali elektronski obliki
 • bo vključen v zaprto fb skupino, kjer si bo lahko delil mnenja in posvetoval z ostalimi udeleženci programa
 • bo imel na razpolago kvalitetno delovno okolje (velik ograjen poligon, opremljen z raznimi rekviziti in pripomočki, pokrit šotor in topel zaprt prostor za hladne dni), podporo učiteljev in psov tutorjev za osebni napredek udeleženca tečaja in njegovega psa
 • bo ob uspešno zaključenem izpitu brezplačno dodan z imenom in priimkom ter imenom njegovega podjetja na Zemljevid Mi2, slovenski zemljevid kinoloških vzgojiteljev in inštruktorjev za kognitivno – vedenjsko prevzgojo psov, ki mu bo omogočal, da ga bodo stranke lažje našle in mu bo obenem pripomogel pri reklamiranju njegove dejavnosti
 • bo pridobil diplomo Kinološki vzgojitelj 1. stopnje

Podelitev naziva

Po uspešno zaključenem usposabljanju 1. letnika, bo udeleženec Programa AKADEMIJE Mi2 prejel diplomo Kinološki vzgojitelj 1. stopnje. S pridobljenim znanjem in s tem nazivom lahko prične s profesionalno kariero prek svojega lastnega podjetja.  Akademija Mi2 je Program v okviru neformalnega oz. dodatnega izobraževanja in pri nas NI akreditiran s strani Kinološke zveze Slovenije (tako bo do nadaljnjega tudi ostalo).

Možnosti nadaljevanja programa v višje nazive

Po uspešno zaključenem izpitu prvega letnika in pridobljenem nazivu kinološki vzgojitelj 1. stopnje bo udeleženec programa lahko nadaljeval z šolanjem v naslednji letnik, kjer bo razširil in poglobil znanja iz prve stopnje. Program 2. letnika bo sestavljen iz 9 modulov (8+1, zadnji bo namenjen praktičnemu in teoretičnemu preverjanju znanja), ki bodo potekali 1x mesečno, en cel vikend, 8h na dan, 16h na vikend, skupno torej 9 x 16h = 144 ur teorije in predvsem prakse. Ob zaključenem izpitu bo pridobil udeleženec programa naziv KINOLOŠKI VZGOJITELJ 2. STOPNJE.

Na koncu šolanja bo kinološki vzgojitelj 2.stopnje imel veščine za samostojno delo s psi v različnih starostnih obdobjih, s čimer bo preprečil vedenjske težave, ki se lahko razvijejo zaradi napačnega dela s psi in nerazumevanjem pasje psihologije in njihovega delovanja. Delal bo lahko tudi s psi, ki imajo lažje vedenjske težave, ki izhajajo iz napačnega vsakdanjega življenja. Pri psih z težjimi vedenjskimi težavami pa bo še potrebno sodelovanje z inštruktorjem za kognitivno-vedenjsko prevzgojo psov oziroma pri najtežjih primerih sodelovanje z vedenjskim veterinarjem.

Cilj pridobljenih veščin bo razvijati prilagodljiv in prožen značaj udeleženca akademije, ki se zna vključiti v svet stranke in uravnovesiti odnos pes-skrbnik. Pridobljene spretnosti bodo omogočale kinološkemu vzgojitelju 2. stopnje delo z družinami, kjer je pes del družinskega sistema in kjer bo kinološki vzgojitelj 2.stopnje deloval z odnosi družinskih članov (vključno s psom), skozi odnos in za odnos po prilagojenih poteh, ki omogočajo oblikovanje učnega procesa, ki je do vseh udeleženih pošten, odgovoren, uravnotežen in zaveden.

Kinološki vzgojitelj 2. stopnje bo tudi strokovnjak, ki bo lahko izvajal predposvojitvene obiske, torej bo pomagal družini pri izbiri najprimernejšega psa in jim dal napotke kako ga uvesti v družinsko okolje. Usposobljen bo tudi za oblikovanje vzgojnih programov tako za individualne kot skupinske programe (puppy class/mala šola, puppy party, ure socializacije in komunikacije, skupinski sprehodi, delavnice, itd.). Usposobljen bo za učenje klasičnih povelj (kot so sedi, prostor, poleg, različni trikci) kot tudi bolj zapletenih zahtev (odpoklic, lepa hoja na povodcu, pravilne komunikacijske dinamike v družini, prepoznavanje potreb posameznega psa, vključevanje v urbano okolje, primerne igre in kognitivne dejavnosti, itd).

Po opravljenem drugem letniku se bo program Akademije Mi2 nadaljeval z zadnjo, 3. stopnjo, šolo za KINOLOŠKE INŠTRUKTORJE ZA KOGNITIVNO-VEDENJSKO PREVZGOJO PSOV, ki bodo usposobljeni za prevzgojo psov, torej najrazličnejših problematičnih vedenj pri psih kot so ločitvena tesnoba, agresivnost, reaktivnost, obsesivno-kompulzivne motnje, plašnost, fobije, itd. Pri psih z patološkimi vedenjskimi težavami pa bo za korenite spremembe potrebno timsko delo in sodelovanje kinološkega inštruktorja z vedenjskim veterinarjem, ki bo v zelo neuravnoteženih družinskih sistemih postavil diagnozo in nakazal na katerih področjih bo potrebno delo.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH PROGRAMOV

V pasji šoli Mi2 smo dobili več kot smo pričakovali. Calla je premagala plašnost do drugih psov, se naučila hoje po pločniku brez napetega povodca, tako da so odslej sprehodi z njo zelo sproščeni. Sarino znanje je zelo široko, saj smo z njenimi napotki premagali tudi strah do vožnje z avtomobilom, strah pred pokanjem petard in nenazadnje prejeli tudi prejeli tudi veliko napotkov glede prehranjevanja, zdravstvenih težav,…

Sara podaja znanje psom in lastnikom na zelo prijazen, razumevajoč, predvsem pa strokoven način, zato pasjo šolo Mi2 priporočam  vsakemu skrbniku psa.

Bor z družino

Bor Zuljan, Šank Rok

Moram reči da se je naš Gigi (chiwawa) veselil vsake ure posebej.

Poleg tega, da je 100 na uro užival so rezultati očitni.

Strahu pred večjimi kužki ni več, v družbi se hitro znajde in je pogumen!

Tudi Mi2 “starša” sva res ogromno odnesla in pridno vadila doma.

Prijetna energija in sproščeni popoldnevi!

Bravo!

Anja Susič “Suska”

vlogerka in radijska voditeljica

Moram povedat, da se je Sara vedno potrudila in naredila vsako uro zelo zanimivo!

Najbolj mi je ostala v spominu prva ura, ko sva prišla z mojo takrat trimesečno Arono (nemški ovčar-delovna linija) na pasji poligon.

Renčala in lajala je na vse pse in se obnašala, kot da bo vse tamkajšnje pse pojedla. Prijela me je rahla panika. Sara me je samo pogledala in mi dala vedet, da bo vse v redu. Prijela je v roke Arono in jo v dveh minutah pomirila. Neverjetno! Ona je res šepetalka psov! Tako da vsak, ki si želi imet lepo vzgojenega psa priporočam šolo Mi2

Nejc Gorjan

Nejc Gorjan, Dobrodelno supanje od Dubrovnika do Pirana

Pasja šola Mi2 je pravi naslov, kjer svojega štirinožca pod strokovnim vodstvom inštruktorice Sare vzgojite v poslušnega, ubogljivega in srečnega psa.

S psičko Jono sva se v šoli naučili sproščenega načina razumevanja potreb med nama.
Prej meni neznana govorica telesa psa, mi sedaj v vsakem trenutku v praksi pomaga rešiti kakršnekoli izziv, ki je pred nama z Jono (srečevanje s psi, spoznavanje z neznanimi ljudmi, nepredvidljive situacije…)

Prav tako sem se naučila, kako od psa na prijazen in pristen način pridobiti pozornost kar pomeni, da kuža tako postane poslušen in ubogljiv za zmeraj.

Najini sprehodi so zato tudi izven vadišča postali prava “uživancija”. Sara resnično obvlada.

Z Jono bi pasjo šolo Mi2 zagotovo izbrali vedno znova in znova.
Tatjana Mihelj, Slovenska pevka zabavne glasbe

Pred tremi leti smo iz zavetišča za živali posvojili triletno psičko Piko. Bila je zelo prestrašena, strah je izražala z nenehnim praskanjem in grizljanjem tačk. Na prostem je bila nemirna in je neprestano begala sem ter tja. Videlo se ji je , da je v sebi trpela in ni bila sproščena, vsak naš hiter gib je sprejela/doživljala s strahom v očeh.

Z možem sva vedela, da morava Piki nekako pomagati, zato sva poklicala ga.Saro. Zelo sva bila zadovoljna z njenim načinom dela, saj nama je dala veliko praktičnih napotkov glede dela s Piko. Z veliko dobre volje, potrpežljivosti in ob upoštevanju nasvetov, se je Pikino stanje/vedenje zelo izboljšalo.

Po končanem programu » male šole » nisva ostala sama glede nadaljnje prevzgoje Pike, saj Pasja šola Mi2 organizira skupinske sprehode, razna srečanja, predavanja, delavnice – delo s smrčkom, pripravo na dopust s psom, predstavitev miselnih igric in podobno. Vse poteka v umirjenem in prijetnem vzdušju. Te raznovrstne dejavnosti so našo Piko spremenile v novo, veliko bolj umirjeno, zaupljivo in razigrano, vendar včasih še vedno na trenutke malo muhasto psičko.

Vesela sva, da smo postali del velikega števila udeležencev Pasje šole Mi2 in hvaležna sva ga. Sari za njen pristop in strokovnost.

Mirjam, Darko in Pika

Mirjam, Darko in Pika, Your Content Goes Here
Konec septembra, natančneje 21.9.2019 smo v družino posvojili špansko galgico Zino. Ocenjena starost je bila nekje 2 leti in pol, torej smo se zavedali, da bo psička živahna, polna energije. Doma imamo že mopsa, starega 14 let, prav zato smo se odločili za novo energijo v dom.
Ko smo jo tisti večer pripeljali domov, vso prestrašeno, utrujeno od dolge poti, najbrž tudi lačno, smo naleteli na prvo težavo – stopnice. Zina se v življenju najbrž nikoli ni srečala s stopnicami. Ustavila se je v hodniku bloka, tresla se je od strahu, zato smo jo dvignili in nesli v tretje nadstropje (21 kg). V redu, sva rekla z možem, ne moreva pričakovati, da bo vse popolno že prvi trenutek skupnega življenja. Vendar se naslednji dan ni nič spremenilo, ponovno stopnice, ponovno strah, tresenje psa, nošenje po stopnicah…. Takrat sem pomislila na Saro, njeno pasjo šolo, reševanje težav pri psu, … Vendar je po treh dneh naša Zina sama od sebe premagala stopnice in od tistega dne, niso več bile težava. Dnevi so minevali, Zina nas je dnevno presenečala, počasi smo se navajali en na drugega. Včasih je sama od sebe cvilila in nismo vedeli, kaj je narobe, na sprehodu se je ustavila sredi ceste in ni hotela naprej niti nazaj, bala se je avtomobilov, avtobusov, koles, dežnika, s Taiem (mopsom) sta bila v konfliktih, ker ona bi skakala po njemu in ga lovila, on bi pri svojih letih počival, …
Takrat je padla odločitev, da pokličemo Saro. Zino smo vpisali v individualni program v Pasjo šolo Mi2. Z možem sva jo želela razumeti, razumeti njene potrebe in ji nuditi kvalitetno življenje. Zina je prišla iz zavetišča in ne vemo, kaj vse je prestala, od kje določeni strahovi in pomisleki.
S Saro smo začeli postopoma, razložila nama je miritvene signale pri psih, učili smo jo odpoklica, osnovnih ukazov kot so prostor, sedi, taca, v času šolanja pa smo ugotovili, da Zina veliko uporablja svoj nos in da jo zanimajo različne igre, kjer lahko išče priboljške. Tako smo kupili in izdelali veliko miselnih iger, saj je pokazala veliko zanimanja in vztrajnosti za le-te. Igre jo sproščajo, z njimi pridobiva na samozavesti in prav preko iger nama je začela zaupati. Vidi se ji, da je hvaležna za vse, kar ji omogočava. Zelo lepo jo je opazovati, kako se odpira in razvija, sproščena je tudi do ostalih ljudi in psov. Zelo rada teče, zato se velikokrat poslužujemo poligona pasje šole.
Danes je skupaj z nami komaj slabih 5 mesecev in zdi se nama, kot da imava novega psa. Zavedava se, da moramo še veliko narediti in vaditi, saj so določeni strahovi še vedno prisotni, vendar nam gre iz dneva v dan boljše. Zina se še vedno na sprehodu boji kamionov in avtobusov, ki peljejo mimo nas, včasih se še vedno ustavi na poti in »razmišlja«, ukaza sedi se še nismo naučili, s Taiem sta postala velika prijatelja in neločljiva na kavču. Vendar ji dopuščava veliko časa. Mislim, da je v našem primeru igrala veliko vlogo vztrajnost, potrpežljivost in velika želja in volja pomagati psu. Tudi to, da smo se s Saro povezali že v samem začetku je bilo odločilno. Sara ima zagotovo pravo energijo, to začutijo tudi psi. Zina ima do nje prav poseben odnos, ki ga nima z nobenim od nas. Ko zagleda Saro, skače po njej, cvili od sreče in miga z repom, kot nora.
Zina z družino, Your Content Goes Here

Nekega dne sva za hec kupila kamero, da bova opazovala našega kužka in opazila, da naš kuža v naši odsotnosti cele dneve laja, cvili, nervozno teka po stanovanju gor in dol in lula okrog in okrog sedežne garniture. Takoj sva kontaktirala Saro, ki nama je potrdila ločitveno tesnobo, zavihala rokave in se resno lotila dela. Ker živiva v Ljubljani, nama je bilo všeč, da nama je šla Sara toliko na roko, da smo lahko naša srečanja opravljali kar preko skypa, za prvo spoznavno srečanje pa smo se dobili v živo. Morava povedati in z drugimi deliti najino izkušnjo, ker je res fantastična! Napredek je bil takoj ZELO opazen. Namreč najin kuža med najinim osem urnim izostankom ni počival niti 5 minut. Z vajami, ki nam jih je pokazala Sara sva prišla že do tega, da kuža spi že 4 ure. Kar je res odlično!! Tudi lajanja, lulanja in tekanja po stanovanju ni več oz če se že pojavi je intenzivnost in pojavnost občutno manjša. Z Sarino pomočjo sva se tudi sama naučila veliko stvari, ki jih lahko sama narediva, da se najin kuža bolje počuti. Seveda, nismo še na koncu in je do konca še dolga pot, ampak počasi se daleč pride in že to, da je v samo 3 mesecih napredek zelo očiten je fenomenalno! Brez Sarine pomoči bi to res težko dosegla! Res priporočam Sarino pasjo šolo, ker se lastnikom in njihovim kužkom resnično posveti kot je le mogoče!

 Hvala Sara, Sky in njegova lastnika

Sky in njegova lastnika, Your Content Goes Here

Plačilni pogoji

Ko bomo prejeli vašo prijavo, vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili nazaj (1-2 dni, če odgovora ne dobite nam prosim pišite na pasjasola.mi2@gmail.com). Na mail vam bomo poslali račun. Po plačilu računa boste imeli zagotovljeno tudi mesto v akademiji. Nakazilo se bo izvedlo na TRR  SI56 0468 4011 4025 330 (nismo davčni zavezanec).

Plačilo bo možno na tri načine in sicer:

 • vpisnina 200,00 EUR, ki jo je potrebno poravnati skupaj s 1. obrokom + na obroke 5 x 190,00 EUR (skupaj 1.150,00 EUR)
 • na dva obroka 2 x 535,00 EUR (skupaj 1.070,00 EUR)
 • plačilo v enkratnem znesku 1.000,00 EUR

Število mest je omejeno. Za zgodnje prijave do 28.01.2022 velja 5% popust.

PRIJAVA V AKADEMIJO Mi2

  Ime in Priimek

  E-mail

  Telefon

  Način Plačila
  plačilo v enkratnem znesku 1.000€plačilo na dva obroka 2 x 535€ = 1.070€plačilo vpisnine 200€ + plačilo na obroke 5 x 190€= 1.150€

  PREJMI BREZPLAČNO KNJIGO

  MISELNA
  ZAPOSLITEV PSA

  Prijavi se na e-novičke in prejmi 14 praktičnih idej za pripravo pasjih miselnih iger, ki vaju bodo v trenutku bolj zbližale in okrepile vajin odnos.

  prijavi se