Oprsnice

Home/Oprsnice
 • Navadna H oprsnica Mi2

  26.5057.00
  Oprsnica Mi2 je namenjena vsem velikostim psov, saj vam širok izbor velikosti oprsnic in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam.  Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • Oprsnica Mi2 je namenjena vsem večjim pasmam psov, saj vam široki trakovi in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam. Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu z dodatnim varovalom proti odpenjanju vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 8 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode. Pod OPOMBE pri naročilu mi prosim posredujte mere O1, O2, H1, H2, P1 in P2, kot piše spodaj v opisu.
 • OPRSNICA MI2 PROTI VRTENJU

  39.0064.00
  Oprsnico Mi2 proti vrtenju smo v pasji šoli Mi2 izdelali posebej za pse z globokim prsnim košem. Od navadne Oprsnice Mi2 se razlikuje po tem, da se trak na spodnjem delu prsnega koša razdeli v obliki črke Y tako, da lepo zaobjame prsni koš ter poskrbi, da se oprsnica ne vrti. Kljub temu oprsnica ne ovira pazduh ter omogoča nemoteno gibanje psa.
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 7 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode. Pod OPOMBE pri naročilu mi prosim posredujte mere O1, O2, H1, H2, P1 in P2 kot piše spodaj v opisu.