Trgovina

Home/Trgovina
 • Navadna H oprsnica Mi2

  26.5057.00
  Oprsnica Mi2 je namenjena vsem velikostim psov, saj vam širok izbor velikosti oprsnic in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam.  Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • Oprsnica Mi2 je namenjena vsem večjim pasmam psov, saj vam široki trakovi in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam. Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu z dodatnim varovalom proti odpenjanju vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • OPRSNICA MI2 PROTI VRTENJU

  39.0064.00
  Oprsnico Mi2 proti vrtenju smo v pasji šoli Mi2 izdelali posebej za pse z globokim prsnim košem. Od navadne Oprsnice Mi2 se razlikuje po tem, da se trak na spodnjem delu prsnega koša razdeli v obliki črke Y tako, da lepo zaobjame prsni koš ter poskrbi, da se oprsnica ne vrti. Kljub temu oprsnica ne ovira pazduh ter omogoča nemoteno gibanje psa.
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 7 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode. Pod OPOMBE pri naročilu mi prosim posredujte mere O1, O2, H1, H2, P1 in P2 kot piše spodaj v opisu.
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 8 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode. Pod OPOMBE pri naročilu mi prosim posredujte mere O1, O2, H1, H2, P1 in P2, kot piše spodaj v opisu.
 • Našitek z imenom kužka in vašo telefonsko številko, bo poskrbela, da se bo vaš kuža vrnil domov.
  Našitki so dobavljivi za oprsnice Mi2 vseh velikosti. Našitke lahko dodamo tudi že rabljenim oprsnicam Mi2
  Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail: trgovina.mi2@gmail.com
 • Drečka

  4.006.00
  "Drečka" je torbica, ki poskrbi da imate vrečke za pasje iztrebke vedno s seboj. Oblikovali smo jo z namenom, da je za psa in skrbnika čim manj moteča. Pritrdi se jo lahko tako na povodec kot na hrbtni trak oprsnice. Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail: trgovina.mi2@gmail.com
 • POVODEC Mi2 Z DVEMA KARABINOMA

  28.0047.00
  Povodec Mi2 z dvema karabinoma in ročajem ponuja dober kompromis med lahkoto, uporabnostjo in udobjem psa. Na razpolago je v različnih dolžinah (3m, 4m, 5m ali po želji tudi več) ter različnih širin traku (10mm, 13mm, 20mm, 25mm). Dva karabina in samo en D obroček poskrbijo, da je povodec čim lažji. Hkrati lahko povodec skrajšamo na polovično dolžino ali pa psa z drugim karabinom kam privežemo.
 • POVODEC Mi2 Z ENIM KARABINOM

  27.5045.00
  Povodec Mi2 z enim karabinom poskrbi, da je povodec še lažji ter tako ne ovira in dodatno obremenjuje psa. Pri srečanju in igri z drugimi psi nudi več svobode saj psa nič ne udarja po glavi (npr. karabin na drugi strani) in ko se povodci začnejo zapletati le-tega hitro odpleteš. Na ročaj smo dodali lahko O rinko na katero pripnemo karabin in s tem skrajšamo povodec na polovično dolžino, če je to potrebno. Na razpolago je v različnih dolžinah (3m, 4m, 5m ali po želji tudi več) ter različnih širin traku (10mm, 13mm, 20mm, 25mm).
 • Darilni bon Nagajivi Mops

  20.0050.00
 • Darilni bon Black Berni

  20.0050.00
 • Darilni bon Mi2

  20.0050.00