Trgovina

Home/Trgovina
 • Torbica za priboljške

  26.9044.90
 • POVODEC Mi2 Z ENIM KARABINOM

  17.5030.00
  Povodec Mi2 z enim karabinom poskrbi, da je povodec še lažji ter tako ne ovira in dodatno obremenjuje psa. Pri srečanju in igri z drugimi psi nudi več svobode saj psa nič ne udarja po glavi (npr. karabin na drugi strani) in ko se povodci začnejo zapletati le-tega hitro odpleteš. Na ročaj smo dodali lahko O rinko na katero pripnemo karabin in s tem skrajšamo povodec na polovično dolžino, če je to potrebno. Na razpolago je v različnih dolžinah (3m, 4m, 5m ali po želji tudi več) ter različnih širin traku (10mm, 13mm, 20mm, 25mm).
 • POVODEC Mi2 Z DVEMA KARABINOMA

  18.0031.00
  Povodec Mi2 z dvema karabinoma in ročajem ponuja dober kompromis med lahkoto, uporabnostjo in udobjem psa. Na razpolago je v različnih dolžinah (3m, 4m, 5m ali po želji tudi več) ter različnih širin traku (10mm, 13mm, 20mm, 25mm). Dva karabina in samo en D obroček poskrbijo, da je povodec čim lažji. Hkrati lahko povodec skrajšamo na polovično dolžino ali pa psa z drugim karabinom kam privežemo.
 • OPRSNICA MI2 PROTI VRTENJU

  27.9038.90
  Oprsnico Mi2 proti vrtenju smo v pasji šoli Mi2 izdelali posebej za pse z globokim prsnim košem. Od navadne Oprsnice Mi2 se razlikuje po tem, da se trak na spodnjem delu prsnega koša razdeli v obliki črke Y tako, da lepo zaobjame prsni koš ter poskrbi, da se oprsnica ne vrti. Kljub temu oprsnica ne ovira pazduh ter omogoča nemoteno gibanje psa.
 • Oprsnica Mi2 je namenjena vsem večjim pasmam psov, saj vam široki trakovi in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam. Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu z dodatnim varovalom proti odpenjanju vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • Navadna H oprsnica Mi2

  19.1237.90
  Oprsnica Mi2 je namenjena vsem velikostim psov, saj vam širok izbor velikosti oprsnic in 5 točkovno reguliranje omogočajo, da se bo le-ta lepo prilegala telesu vašega psa. Vse oprsnice imajo spredaj možnost pripenjanja povodca na dodaten O obroček, ki v začetni fazi prevzgoje reaktivnih psov pomaga, da se pes, ko se vrže proti nekomu, namesto k njemu obrne proti nam.  Kvalitetni materijaliskrbno načrtovan model in dvojno zapiranje na vrhu vam omogočajo udobno in hitro namestitev brez dotikanja tac, kar je še posebej pomembno pri psih z bolečinami ali psih, ki zaradi slabih preteklih izkušenj ne dovolijo dotikanja tac.
 • Gravirana zaponka, z imenom kužka in vašo telefonsko številko, bo poskrbela, da se bo vaš kuža vrnil domov. Možnost gravure na oprsnice Mi2 s širino trakov 20 mm in 25 mm. Vgraviramo tudi na rabljene oprsnice Mi2. Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail: trgovina.mi2@gmail.com
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 8 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode.
 • Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo. Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede. Štirje klipsi za zapiranje, 8 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode.
 • Drečka

  4.00
  "Drečka" je torbica, ki poskrbi da imate vrečke za pasje iztrebke vedno s seboj. Oblikovali smo jo z namenom, da je za psa in skrbnika čim manj moteča. Pritrdi se jo lahko tako na povodec kot na hrbtni trak oprsnice. Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail: trgovina.mi2@gmail.com
 • Darilni bon Nagajivi Mops

  20.0050.00
 • Darilni bon Mi2

  20.0050.00