Če imate psa najstnika starosti 6 – 24 msecev, s katerim do sedaj še niste obiskovali nobenega programa v Pasji šoli Mi2, se lahko naročite na uvodno spoznavno uro, kjer bom spoznala vas in vašega psa, vam podala že prve napotke ter oblikovala individualni plan dela. Če se sprašujete zakaj individualno delo pa zato, ker se pri vsakem psu, ki stopi v obdobje pubertete že pojavijo določene lastnosti, mogoče tudi težave, ki potrebujejo individualno obravnavo. Ko vi in vaš pes osvojite določena znanja iz Pasje šole Mi2, se potem lahko udeležite skupinskih tečajev, kjer so prisotni tudi drugi psi.

Cenik:

Predposvojitveni obisk (pred prihodom psa v nov dom), 2h: 120,00 EUR*

Uvodno spoznavno srečanje, prvi napotki in plan dela (pogoj za nadaljnje individualno delo) 2h: 120,00 EUR*

Individualna ura: 60 EUR/h *

Individualna ura prek zoom/telefona: 10 EUR/10min

*Za srečanja na domu se zaračuna kilometrina 0,30EUR/km.

PREJMI BREZPLAČNO KNJIGO

MISELNA
ZAPOSLITEV PSA

Prijavi se na e-novičke in prejmi 14 praktičnih idej za pripravo pasjih miselnih iger, ki vaju bodo v trenutku bolj zbližale in okrepile vajin odnos.

prijavi se

Mi2 v šoli za najstnike – nadaljevalni tečaj

Skupinski tečaj je namenjen vsem mladim psom od 6 do 24 meseca starosti, ki so opravili tečaj Mi2 v mali šoli ali Programov Mi2 sva najboljši par (Paket 10 individualnih ur).

Ponovili bomo že poznane vaje iz male šole ter jih utrdili v različnih okoliščinah, nadgradili znanje z novimi vsebinami ter bolje spoznali obdobje najstništva, ki je včasih lahko precej naporno.

Potrebna oprema:

 • oprsnica model H in dolg 3m povodec – možna dobava v pasji šoli z 10% popustom za tečajnike – klikni na tole povezavo /trgovina
 • voda, priboljški, igrača
 • odejica psa,
 • kopija potnega lista z vsemi obveznimi cepljenji (tudi če mladiček še ni opravil vseh cepljenj, če imate vprašanja glede tega me kontaktirajte) in sredstvi proti notranjim in zunanjim zajedavcem

Značilnosti tečaja:

 • starost psov 6-24 mesecev

 • 6-8 tečajnikov (majhna skupina omogoča kvaliteto dela)

 • 1x – 2x tedensko (dan in ura po dogovoru s tečajniki), tečaj se izvaja spomladi in jeseni

Vsebina programa Mi2 v šoli za najstnike

 • 2h uvodno kinološko predavanje  (OBVEZNO za vse odrasle družinske člane, ki se želijo udeležiti tečaja!!!)

 • 10h bomo posvetili praktičnemu delu na novem poligonu v idilični naravi v Grgarju in na različnih lokacijah Nove Gorice in njene okolice (delo v mestu, obisk mini živalskega vrta pri Šterku, obisk čudovitega parka Parco di piuma v Italiji, trgovskega centra …).

 • skupaj 12x60min (kar je enako 720 min = 16x45min); ure so oblikovane tako, da vam prihranijo kar čim več vašega dragocenega časa in da hkrati od njih kar čim več odnesete; na vsakem srečanju so predvideni tudi aktivni odmori, to pomeni, da medtem ko vi poslušate razlago pes počiva/se igra/dela drugo sproščujočo dejavnost.

 • cena 180,00 EUR