Pasja šola Mi2 deluje večinoma na goriškem koncu, poligon je v Grgarju (Nova Gorica). Ker pa prihaja vedno več povpraševanja po tovrstnem načinu obravnave in dela s psi tudi iz drugih krajev Slovenije sem oblikovala ponudbo Mi2 v vašem kraju. To pomeni, da bom prišla tudi v vaš kraj v primeru, da se bodo zbrale vsaj 3 stranke na tisti lokaciji. V nasprotnem primeru priporočam, da me pokličete, da dobimo drugo rešitev (kombinacija Uvodno spoznavnega obiska na domu ali prek zoom ali na drugi lokaciji + dela na daljavo prek zoom-a se je tudi pokazala kot zelo dobra rešitev pri odpravljanju vedenjskih težav).

Za individualne ure se lahko odloči vsakdo, ki si želi individualnega dela s psom, srečanj na lokacijah in urah, ki mu najbolj ustrezajo in seveda bolj poglobljenega dela, ki prinaša konkretnejše in dolgotrajnejše rezultate na psu in družini prijazen način.

Prvo Uvodno spoznavno srečanje je namenjeno oceni stanja, podrobnemu pregledu vseh pomembnih področij pasjega vsakdana (obsežen vprašalnik iz katerega dobim realno sliko stanja), podaji mnenja glede trenutnih takojšnjih ukrepov ter predloga za nadaljnje delo (plan dela), če se pokaže, da je potrebno in bi se družina odločila za šolanje, vzgojo ali prevzgojo psa. Včasih se zgodi, da je že en obisk dovolj, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Delam z vsemi psi, vseh starosti, pasem, izvora, pomembno je le, da je družina pripravljena za delo, odprta za novosti, si želi le najboljšega za psa in je pripravljena vložiti nekaj truda, da se sprememba lahko zgodi. Če se družina odloči za individualne ure je običajno dovolj že 5 srečanj, da se stanje konkretno izboljša. Namreč, vsako uro podajam nova znanja, izvajamo nove vaje, delamo v realnih okoliščinah in obdelamo vse pomembne koncepte, ki uravnovesijo življenje psa in posledično tudi vedenje. Zato je zelo priporočljivo, da so na urah prisotni vsi družinski člani, ki bodo živeli s psom (mlajši otroci le, če ne bodo motili ure).

Za kakršnakoli vprašanja me kontaktirajte na 040 416 924 ali pišite na pasjasola.mi2@gmail.com

Cenik:

  • Predposvojitveni obisk (pred prihodom psa v nov dom), 2h: 120,00 EUR*

  • Uvodno spoznavno srečanje, prvi napotki in plan dela (pogoj za nadaljnje individualno delo) 2h: 120,00 EUR*

  • Individualna ura: 60 EUR/h *

  • Individualna ura prek zoom/telefona: 10 EUR/10min

  • Program Mi2 sva najboljši par (paket 10h): 540,00 EUR*

*Za srečanja, ki so izvedena na domu po programu Mi2 v vašem kraju se zaračuna kilometrina 0,30€/km, ki se razdeli med vse tečajnike na tisti lokaciji (npr. za Ljubljano bi za 3 prijavljene družine prišlo doplačilo za potne stroške 20EUR/družino).

*Pod termin družina mislim na vse osebe, ki živijo skupaj s psom. To je lahko ena oseba ali več oseb.

PREJMI BREZPLAČNO KNJIGO

MISELNA
ZAPOSLITEV PSA

Prijavi se na e-novičke in prejmi 14 praktičnih idej za pripravo pasjih miselnih iger, ki vaju bodo v trenutku bolj zbližale in okrepile vajin odnos.

prijavi se