DVOJNA OPRSNICA MI2 PROTI POBEGU

Home/Oprsnice/DVOJNA OPRSNICA MI2 PROTI POBEGU

DVOJNA OPRSNICA MI2 PROTI POBEGU

50.0084.00

Dvojno oprsnico Mi2 smo oblikovali za fobične pse ter tiste, ki se iz običajnih oprsnic in ovratnic z lahkoto izmuznejo.

Oprsnica je nevrtljiva saj smo spodnji del oprsnice oblikovali tako, da prsni koš psa vanj lepo nasede.

Štirje klipsi za zapiranje, 7 točkovno reguliranje in trakovi, ki ne ovirajo pazduh ter se lepo prilagodijo telesu vašega psa bodo poskrbeli za udobne, sproščene in varne sprehode.

Pod OPOMBE pri naročilu mi prosim posredujte mere O1, O2, H1, H2, P1 in P2 kot piše spodaj v opisu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

KAKO IZMERITI PSA

 

Pri naročilu izbereš željeno “VELIKOST” glede na OBSEG – O1 prsnega koša psa kot prikazuje slika zgoraj (prvi obseg izmerite na najširšem delu prsnega koša merjen 3-4 prste za tacami).  
 
Ker se gre za specifične oprsnice mi ostale mere kot prikazuje slika napišite pod OPOMBE pri naročilu. 
  • Obseg – O2 izmerite obseg na najožji točki prsnega koša, merjen med zadnjima rebroma, kjer se začuti prehod v trebušno votlino
  • Linijo P1 izmerite tako, da z roko poiščete začetek prsnice, ki se začne takoj po prvi vdolbinici pod vratom in jo potegnete do točke, kjer ste merili NAJŠIRŠI OBSEG prsnega koša O1, to je 3-4 prste za tacami/pazduhami.
  • Linijo P2 izmerite tako, da z roko poiščete začetek prsnice, ki se začne takoj po prvi vdolbinici pod vratom in jo potegnete do točke, kjer ste merili NAJOŽJI OBSEG prsnega koša O2, to je  med zadnjima rebroma, kjer se začuti prehod v trebušno votlino
  • Linijo H1 izmerite tako, da na vihru psa (kost, ki jo občutite na začetku vratu med lopaticama) povežete do linije NAJŠIRŠEGA OBSEGA, kot prikazuje slika.
  • Linijo H2 izmerite tako, da na vihru psa (kost, ki jo občutite na začetku vratu med lopaticama) povežete do linije NAJOŽJEGA OBSEGA, kot prikazuje slika.

VZDRŽEVANJE

Izdelki Mi2 so enostavni za vzdrževanje.

Dodatne informacije

Barva

Čokoladno rjava, Črna, Jeans modra, Kraljevo modra, Neon oranžna, Neon roza, Neon zelena, Nežno roza, Oranžna, Rdeča, Svetlo modra, Svetlo siva, Vijola, Zlato bež svetla

Galanterija

Inox + 4€, Navadna

Velikost

, , , , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DVOJNA OPRSNICA MI2 PROTI POBEGU”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja